Despre Editura Cartex

Mari autori la preturi mici !

Însumând peste 100 de autori cu 147 de titluri, selectate în functie de valoarea si functia educativa a acestora, colectia de bibliografia scolara Cartex este cea mai coerentã întreprindere editoriala din spatiul contemporan.

Autorii publicati de Grupul de edituri Cartex raspund necesitatilor de formare si invatare pentru elevii de ciclu gimnazial si liceal. Am ajuns astfel sa construim o biblioteca ideala, pentru ca, dincolo de preferinte pentru un tip de scriitura sau un gen literar, fiecare dintre copiii nostri trebuie sa deprinda exercitiul intelegerii literaturii ca parte din aceastã lume. Nu avem nicio îndoiala ca prin citirea capodoperelor literaturii romane (Ciresarii de Constantin Chirita, La Medeleni de Ionel Teodoreanu, Moara cu noroc de Ioan Slavici, Craii de Curtea-Veche de Mateiu Caragiale, Enigma Otiliei de G. Calinescu etc.) si universala (Romeo si Julieta de W. Shakespeare, Mizerabilii de Victor Hugo, Anna Karenina de Lev Tolstoi, La rãscruce de vânturi de Emily Bronte etc.) oamenilor le va fi mai usor sã înteleaga lumea, sã-si clãdeascã viitorul.

Imaginati-vã cã existã în lume si societãti în care accesul la o viatã mai frumoasã, la un job mai bine plãtit, la bunãstare depinde de nivelul educatiei, de câte si ce cãrti ai citit! Nu avem nicio îndoialã cã, de mâine, o astfel de societate va fi si România.

Lasă un răspuns